Ik ben Jeroen van Spankeren

Net als iedereen ben ik in mijn leven talloze keren geconfronteerd met allerlei conflicten. Vaak was ik er mij niet eens van bewust. Maar soms leek het alsof ik er door werd overspoeld. Dat is mij een aantal jaren geleden overkomen. In die periode heb ik kennis gemaakt met een mediator. Zij heeft mij er van bewust gemaakt dat de werkelijke reden van een conflict vaak in je onderbewustzijn ligt verscholen. En dat door die diepere emotie bloot te leggen, inzicht in jezelf ontstaat. En dat inzicht zorgt er voor dat conflicten in veel gevallen uit de wereld worden geholpen en relaties duurzaam worden hersteld.

Deze benadering van conflicten fascineert mij. Om mij hierin te bekwamen, heb ik diverse opleidingen gevolgd. Zoals Neurolinguïstisch Programmeren, de opleiding voor register mediator en diverse coaching technieken. Als mediator in de praktijk ervaren hoe ik mensen in staat stel zelf de oplossing van hun conflict te vinden, vind ik geweldig.

Naast mijn mediation praktijk ben ik actief als ondernemer. Niet alleen in mijn eigen bedrijf, maar ook bij bedrijven waar wij mee samenwerken, zie ik de positieve effecten van mediaton. Door tijdig escalatie van conflicten te voorkomen, blijft ziekteverzuim beperkt en merk ik dat de samenwerking tussen de collega’s en bedrijven onderling verbetert en daarmee ook de prestaties en het werkplezier. Het geeft mij enorme voldoening aan deze positieve ontwikkeling bij te dragen.

Naast het aandachtsgebied ‘ondernemerszaken’, houd ik mij bezig met familiegerelateerde conflicten, zoals vastgelopen relaties of slepende familiekwesties.

Mijn missie

Communicatie herstellen en ruimte creëren voor een oplossing

Ons team
Wilma Hanskamp

M +31 6 57573873 Regio Utrecht en omstreken

Jeroen van Spankeren

M +31 6 823 823 99 Regio: Nederland

Mr. Inge Noordik

M +31 6  531 874 64 Regio: ‘s-Hertogenbosch

Mr. Drs. Irene A. Zijp

M +31 6 263 978 92 Regio: ’s-Hertogenbosch

Ronald van Arragon

M +31 6 201 229 76 Regio: Doetinchem e.o.  

Wilt u graag vrijblijvend kennismaken?